Varovanje podatkov

Namen shranjevanja podatkov

Upravitelj strani, Jezikovni center Lingula, d.o.o. zagotavlja visoko raven varovanja osebnih podatkov in se zavezuje, da bo vse prejete osebne podatke, navedene v prijavnici, skrbno hranil in uporabljal samo z namenom analiziranja podatkov o udeležencih tečajev, neposrednega trženja (pošiljanja ponudb, vabil na dogodke, e-časopisa in telefonsko in elektronsko anketiranje) ter jih brez privolitve posameznih oseb, na katere se podatki nanašajo, ne bo posredoval tretjim osebam.

Dovoljenje za obdelavo osebnih podatkov

Prijavitelji na tečaje z izpolnjeno prijavnico in potrditvijo dovoljujejo obdelavo svojih osebnih podatkov in podatkov oseb, ki so jih navedli na prijavnici, za zgoraj opisani namen, za kar imajo vsa ustrezna pooblastila. Osebe, navedene na prijavnici, imajo pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov ter pravico, da popravijo ali posodobiti svoje podatke oziramo, da zahtevajo da Lingula, d.o.o. trajno ali začasno preneha uporabljati njihove osebne podatke.

Podatki

  • Za potrebe poslovanja na www.prevodi.si zbiramo uporabnikove podatke, ki so običajno omejeni na e-poštni naslov, ime in priimek, naslov in kraj bivanja, kontaktno telefonsko številko in nekatere ostale podatke, ki jih uporabniki vnesejo v obrazce na spletnem mestu prevodi.si.
  • Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.
  • Za potrebe zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko shrani tudi nekatere trajne piškotke, to so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku), ter štirje piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).
  • Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku prevodi.si shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo na spletišču prevodi.si, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja Lingula, jezikovni center, d.o.o.

Vaša privolitev

Z uporabo naših spletnih strani soglašate z objavljenimi pravili. O spremembah pogojev in pravil vas bomo sproti obveščali na naših straneh.

Upravitelj spletne strani prevodi.si, Lingula, jezikovni center, d.o.o., Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Upravitelj Lingula, jezikovni center, d.o.o. podatkov o uporabnikih brez njihove posebne privolitve ne bo predal, prodal ali zamenjal z nobeno tretjo osebo.

Pošljite mi ponudbo

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnika
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si