Prevajanje španščina

Prevajanje iz španščine v slovenščino in prevajanje iz slovenščine v španščino je ena od bolj iskanih prevajalskih storitev. Nenazadnje se veča blagovna menjava med Slovenijo in Španijo, krepi pa se tudi medsebojni turizem. Večje prevajanje iz španščine v slovenščino in obratno pa spodbuja tudi rast števila prevajalcev v Španiji, saj na Filozofski fakulteti Univerze v Granadi študentje lahko obiskujejo lektorat slovenskega jezika.

Prevodi tudi za podjetja

Španščina je drugi najbolj govorjeni jezik na svetu, zato imajo tudi podjetja veliko možnosti za prevajanje iz slovenščine v španščino in obratno. Zagotovo boste imeli večji uspeh za sodelovanje s potencialnimi partnerji, ki govorijo špansko, če boste v španščino prevedli npr. svojo spletno stran, morebitne pogodbe o sodelovanju, projektno dokumentacijo ipd.

Uradni jezik v 21 državah

Če potrebujete prevod iz slovenščine v španščino, je dobro najprej preveriti, katero varianto španščine potrebujete. Je vaš prevod namenjen za Španijo ali morda katero od držav Južne Amerike, kjer prav tako govorijo špansko? Razlike med variantami španščine niso zanemarjlive, zato bo vaš prevod kakovosten le takrat, ko bo prevajalec natančno poznal ciljno publiko vašega prevoda.

Potrebujem sodni prevod?

Obstajajo pa tudi druga področja, kjer boste zagotovo potrebovali storitev prevajanja iz španščine ali vanjo; npr. če se boste želeli poročiti ali študirati v Španiji, bodo morali biti vaši dokumenti prevedeni v španski jezik. V tem primeru boste potrebovali sodni prevod v španščino.

Izberite izkušene prevajalce

Dobra prevajalska agencija se zaveda, kakšen mora biti kakovosten prevod. V Linguli sodelujemo z odličnimi prevajalci in naravnimi govorci španščine, ki poskrbijo, da bo vaš prevod iz slovenščine v španščino in obratno tekoč in brezhiben.

Imate vprašanja? Pokličite nas ali nam pišite!

Za dodatne informacije in naročilo prevoda nas pokličite na telefonsko številko 01 541 00 33 oziroma 030 650 255 ali pošljite e-sporočilo na e-naslov prevodi@lingula.si.

Pošljite mi ponudbo

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnika
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si