Prevajanje - nemščina

Nemščina je najbolj razširjen jezik v Evropi in prevodi v nemški jezik ali iz njega so v zadnjih letih vedno številčnejši. Za prevajanje v nemščino oziroma za prevod iz nemškega v slovenski jezik najbolje poskrbi specializirana prevajalska agencija. V Linguli se lahko pohvalimo z odlično ekipo prevajalcev.

Strokovni prevodi v nemščino

Strokovni prevodi v nemščino so zelo iskani, saj ni lahko najti zanesljive in strokovno usposobljene prevajalske ekipe, ki poskrbi, da je prevod v nemščino tekoč in pravilen. V prevajalski agenciji Lingula prevode vedno skrbno pregledamo. Besedila lektorira lektor, ki mu je jezik prevoda materni jezik.

Stalna prevajalska ekipa pozna vaše specifično izrazoslovje

Ob stalnem sodelovanju poskrbimo, da vaša besedila vedno prevaja ista ekipa. Tako vam zagotovimo enotno terminologijo, saj so prevajalci seznanjeni z vašim specifičnim izrazoslovjem in posebnimi zahtevami.

Strokovna besedila pregleda ali tudi prevaja strokovnjak

Strokovno besedilo v nemščini, npr. s področja medicine, prava ali tehnike praviloma prevede prevajalec, ki zelo dobro pozna to področje, za njim pa prevod strokovno uredi še strokovnjak s tega področja, t. i. strokovni bralec. V zadnji fazi besedilo pregledata še koordinator prevajanja in lektor.

Potrebujete prevod v nemščino? Pokličite nas ali nam pišite!

Zakaj bo prevod v nemški ali iz nemškega v slovenski jezik s prevajalsko agencijo Lingula strokoven in zanesljiv?

Za dodatne informacije in naročilo prevoda nas pokličite na telefonsko številko 01 541 00 33 oziroma 030 650 255 ali pošljite e-sporočilo na e-naslov prevodi@lingula.si.

Pošljite mi ponudbo

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnika
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si