Zakaj prevajalska agencija Lingula?

Prevajanje in jezikovni treningi odraslih sta naši temeljni dejavnosti, zato vam zagotavljamo celovite storitve in odlične prevajalske rešitve.

Specialisti za prevod strokovnih besedil
Vaše besedilo prevede in pregleda strokovnjak.

Izkušeni prevajalci, specializirani za posamezna področja

Lingulini izkušeni prevajalci obvladajo različne stroke, s čimer vam zagotovimo profesionalno prevajanje besedil različnih zahtevnosti in z različnih področij.

  • Poskrbimo za pravilne strokovne izraze za vaše področje, saj prevedena besedila pregleda še strokovnjak specialist.
  • Z rednim sodelovanjem si zagotovite stalne prevajalce oziroma stalno prevajalsko ekipo, ki poskrbi za enotno terminologijo.

Posvetimo se vam osebno

  • Nismo velika agencija, v kateri bi vas obravnavali zgolj kot eno od mnogih strank, a smo dovolj veliki, da lahko z odlično prevajalsko ekipo in ob pomoči najsodobnejše tehnologije brez težav izpeljemo tudi največje prevajalske projekte.
  • Cenimo vaše povratne informacije o prevodu. Te so skupaj s sprotnimi popravki strokovnih izrazov v pomnilniku prevodov odličen način za dober končni izdelek.

Najsodobnejše prevajalsko orodje omogoča boljšo kakovost

Z najsodobnejšim prevajalskim  orodjem se v pomnilniškem sistemu »reciklirajo« enaki deli že prevedenih besedil. Rezultat so:

  • enotna terminologija in zato boljša kakovost prevoda,
  • ugodnejša cena,
  • prevod v krajšem času,
  • večja terminološka enotnost pri obsežnih prevajalskih projektih, ko več prevajalcev prek strežniške povezave dela pri istem projektu in uporablja skupni pomnilnik prevodov.

Strokovni pregledovalci in lektorji so specialisti z različnih področij

  • Da bi zagotovili natančnost in pravilnost uporabljenih izrazov, vsak prevod pred oddajo naročniku pregleda strokovnjak specialist za posamezno področje.
  • Prevedena besedila lektorirajo lektorji, ki so naravni govorci jezika prevoda, zato naši prevodi tudi v tujem jeziku zvenijo naravno in tekoče.

Zanesljivo in v dogovorjenem roku

Zanesljivost in strokovnost prevajalcev ter spoštovanje dogovorjenih rokov, so najpomembnejši razlogi za zvestobo naših naročnikov.

Lahko dostopna lokacija

Lahko dostopna lokacija ljubljanskega BTC-ja z brezplačnimi parkirišči pride prav, če nam boste osebno prinesli besedilo za prevod.

 

Pošljite povpraševanje! V najkrajšem času vam pošljemo ponudbo.

Točna ocena stroškov prevajanja je mogoča po pregledu besedila. Ko besedilo analiziramo, vam pošljemo ponudbo, v kateri bomo upoštevali največji možni popust. Pošljite besedilo.

Za dodatne informacije in naročilo prevoda nas pokličite na telefonsko številko 01 541 00 33 oziroma 030 650 255 ali pošljite e-sporočilo na e-naslov prevodi@lingula.si.

 

Pošljite mi ponudbo

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnika
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si