Prevodi in prevajanje - mnenja naročnikov

Z Lingulo sodelujemo že vrsto let. V združenju, katerega člani so vodilna svetovna farmacevtska podjetja, imamo stroge notranje standarde glede sodelovanja z lokalnimi ponudniki storitev. Lingula vsekakor izpolnjuje vse zahteve in pričakovanja glede delovanja na področju prevajanja in zagotavlja visoko stopnjo profesionalnosti, zanesljivosti in učinkovitosti.
Gregor Makuc, Mednarodni forum znanstvenoraziskovalnih farmacevtskih družb

Smo del svetovnega holdinga in pogosto potrebujemo hiter prevod v slovenski jezik ali pa prevod iz slovenskega v angleški ali nemški jezik. Pri Linguli nam besedila prevedejo brezhibno in v dogovorjenem roku, ne glede na njihovo zahtevnost.
Nera Levič, Brenntag

Pri vsakdanjem delu na področju izobraževanja in mednarodnih raziskav smo veseli, da se na jezikovni center Lingula lahko zanesemo tudi pri prevajanju zahtevnih strokovnih tekstov.
Hiter odziv, prijazen in profesionalen odnos ter dober rezultat nas vedno znova prepričajo, da smo se pri izbiri partnerja za prevajanje dobro odločili.

Barbara Toplek, Izvršna direktorica, Zavod za razvoj družinske medicine

 

Pošljite povpraševanje! V najkrajšem času vam pošljemo ponudbo.

Točna ocena stroškov prevajanja je mogoča po pregledu besedila. Ko besedilo analiziramo, vam pošljemo ponudbo, v kateri bomo upoštevali največji možni popust. Pošljite besedilo.

Za dodatne informacije in naročilo prevoda nas pokličite na telefonsko številko 01 541 00 33 oziroma 030 650 255 ali pošljite e-sporočilo na e-naslov prevodi@lingula.si.

 

Pošljite mi ponudbo

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnika
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si