Lektoriranje

Če se želite izogniti zadregi zaradi napak in slogovne neustreznosti besedila, ga zaupajte izkušenim Lingulinim lektorjem. Vaša besedila bo pregledala ekipa strokovnih in natančnih lektorjev, z občutkom za jezik, veliko strokovnega znanja in "kilometrine". 

Natančno in poglobljeno lektoriranje

Lektor besedilo prebere in popravi pravopisne, slovnične in slogovne napake. Izkušeni Lingulini lektorji opazijo tudi pomenske dvoumnosti oz. nejasnosti in nasprotujoče si trditve ter predlagajo izboljšave.

Besedila v tujem jeziku lektorirajo izkušeni in strokovno usposobljeni izvirni govorci. Odlikujejo jih natančnost, občutek za jezik ter odlično poznavanje slovničnih pravil.

 
25 % popust
za lekturo diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog v slovenskem jeziku

Najpogostejše lekture

  • lektoriranje oglasnih sporočil
  • lektoriranje strokovnih besedil (letna poročila, priročniki, poslovna dokumentacija ...)
  • lektoriranje besedil s spletnih strani
  • lektoriranje leposlovnih besedil
  • lektoriranje diplomskih in magistrskih nalog

Koliko bi stala lektura vašega besedila?

Pripnite datoteko in po pregledu besedila vam bomo poslali hitro ponudbo z ustreznimi količinskimi popusti, ki so odvisni od obsega besedila in njegove kakovosti.

Lektoriranje - cenik

Cena lekture za besedila, ki jih nismo prevajali v Linguli, je lahko višja oziroma enaka ceni prevoda – odvisno od kakovosti prejetega besedila.

 

 

Pošljite nam povpraševanje! Poslali vam bomo ponudbo s popusti.

Točna ocena stroškov lektoriranja je mogoča po pregledu besedila. Ko besedilo analiziramo, vam pošljemo ponudbo, v kateri bomo upoštevali največji možni popust. Pošljite besedilo.

Za dodatne informacije in naročilo prevoda nas pokličite na telefonsko številko 01 541 00 33 oziroma 030 650 255 ali pošljite e-sporočilo na e-naslov prevodi@lingula.si.

 

Pošljite mi ponudbo

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnika
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si