Lingulin e-časopis

Naročite se na e-časopis in enkrat na teden boste prejeli zanimive vsebine o tujih deželah, vaje in praktične nasvete za učenje tujih jezikov, nagradna vprašanja in aktualne ponudbe.

Preberite zadnjih nekaj številk …

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *

Zanimivo branje vam bo polepšalo dan

Lingulin e-časopis zajema zanimive vsebine o tujih deželah, vaje in praktične nasvete za učenje jezikov, nagradna vprašanja in aktualne ponudbe. V vaš poštni predal prihaja enkrat do dvakrat na teden.

 

Za večjo poslovno in osebno uspešnost

V Linguli se trudimo, da vam dajemo kar največjo vrednost in da večina naših člankov vsebuje koristne in zanimive informacije za boljšo komunikacijo v tujih jezikih in večjo osebno ter poslovno uspešnost.

Katere vaše podatke potrebujemo za pošiljanje e-časopisa?

Osebni podatki, ki jih hranimo v našem sistemu za pošiljenje e-pošte in v sistemu za vodenje stikov v strankami so: ime, priimek, spol (za lažje nazivanje) in e-poštni naslov. Če želite, da vam pošljemo praktično darilce za učenje jezika v fizični obliki, pa nam lahko zaupate tudi svoj naslov. Naročam se na Lingulin e-časopis.