Cena prevoda - nasveti

Nekaj preverjenih nasvetov, s katerimi lahko znižate ceno prevajanja in povečate kakovost prevedenih besedil

Prevod naročite pravočasno

Prevod naročite pravočasno, saj vam bo prevajalska agencija za »prijazen« rok laže odobrila popust kot za prevod »čez noč«. Najbolje je, če prevod najavite vnaprej.

Skrbno pripravite besedilo

Skrbno pripravite besedilo, ki se bo prevajalo.

  • Zgodi se, da naročnik odda nepregledano, na hitro napisano besedilo, za katero se že ob prvem branju izkaže, da ni dobro sestavljeno.
  • Še tako dober prevajalec si ne bo upal spreminjati pomena, obračati vrstnega reda stavkov in izpuščati ponavljajočih se delov besedila. Če ni dober original, ne bo dober niti prevod.

Če naročnik besedilo popravlja potem, ko je bilo že prevedeno, to podraži in upočasni prevajanje

Je cena prevoda res edino merilo?

Kot naročnik prevoda si zagotovo želite, da bi se prevajalec vašemu prevodu posvetil, se z njim ukvarjal in ga večkrat prebral in preveril izraze.  Samo tako bo prevedeno besedilo primerno predstavljalo vaše podjetje, izdelke ali storitev.

Zato velja razmisliti, ali je pri odločitvi za prevajalsko agencijo, cena prevoda res najpomembnejše merilo. V Linguli se bomo za vas potrudili, vam svetovali in poskrbeli, da bo vaša besedila prevajal strokoven in zanesljiv prevajalec. 

 

Pošljite nam povpraševanje! Poslali vam bomo ponudbo s popusti.

Točna ocena stroškov prevajanja je mogoča po pregledu besedila. Ko besedilo analiziramo, vam pošljemo ponudbo, v kateri bomo upoštevali največji možni popust. Pošljite besedilo.

Za dodatne informacije in naročilo prevoda nas pokličite na telefonsko številko 01 541 00 33 oziroma 030 650 255 ali pošljite e-sporočilo na e-naslov prevodi@lingula.si.

 

Deli naprej: Facebook Google Plus

Povezani članki